Δήλωση για το εκλογικό αποτέλεσμα

Ο λαός έγραψε ιστορία. Η Πατρίδα γυρίζει σελίδα.                                                                                                     Ως Κοινωνική Συμφωνία, χαιρετίζουμε τη δημοκρατική πολιτική ανατροπή και τη μεγάλη νίκη-ορόσημο του ΣΥΡΙΖΑ, στην πραγματοποίηση της οποίας συμβάλαμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Για πρώτη φορά κρατά το πηδάλιο της χώρας μια Κυβέρνηση με ισχυρή λαική εντολή να προτάξει το εθνικό και δημόσιο συμφέρον και να αποκαταστήσει αξίες και έννοιες που έχουν καταρρακωθεί: την εθνική ανεξαρτησία, τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα, την κοινωνική δικαιοσύνη και τη συμμετοχική Δημοκρατία.

Ο Ελληνικός λαός, με την ψήφο του, στέλνει αγωνιστικό προσκλητήριο σε όλη την Ευρώπη για μια πιο δημοκρατική και πολιτική΄Ενωση, αλλά και για ανατροπή της αδιέξοδης και καταστροφικής πολιτικής της βίαιης λιτότητας και της εσωτερικής υποτίμησης.

Απο σήμερα, αρχίζει μια δύσκολη, αλλά ελπιδοφόρος πορεία. Η Κοινωνική Συμφωνία θα στηρίξει και θα ενισχύσει την προοδευτική διακυβέρνηση του τόπου, ώστε να χαράξει έναν ρεαλιστικό και φιλολαϊκό οδικό χάρτη εξόδου από την κρίση και δημοκρατικής ανασυγκρότησης της χώρας

About Author

Connect with Me:

Leave a Reply

  • Theme Settings