Η ΑΛΛΑΓΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Λούκα Κατσέλη

.Η ΑΛΛΑΓΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
Η ΕΙΔΗΣΗ
[Τη Δευτέρα 23 Μαρτίου θα συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής, προκειμένου να εγκρίνει τις διοικητικές αλλαγές που έχουν αποφασιστεί.
Ως γνωστόν πρόεδρος της Εθνικής σε μια πολύ δύσκολη περίοδο, θα είναι η Λούκα Κατσέλη ]
ΣΧΟΛΙΟ
Λούκα Κατσέλη
Η ΓΥΝΑΙΚΑ που έχει συνδέσει το όνομά της με τον νόμο για την ελάφρυνση των υπερχρεωμένων νοικοκυριών, στον οποίο έχουν προσφύγει χιλιάδες Έλληνες.
Οι θέσεις Κατσέλη για τις τράπεζες
Η ΛΟΥΚΑ ΚΑΤΣΕΛΗ έχει κατακεραυνώσει το τραπεζικό σύστημα υποστηρίζοντας ότι μετά το 1999, οι περισσότερες τράπεζες επιδόθηκαν στο κυνήγι των μεγάλων αποδόσεων για τους μετόχους τους και τα ανώτατα τραπεζικά στελέχη και επήλθε η χρηματοπιστωτική κρίση ως επακόλουθο της έλλειψης κανόνων εποπτείας και σωστής ρύθμισης
.Βασική αποστολή των τραπεζών είναι να χρηματοδοτούν με τα κεφάλαια που τους εμπιστεύονται οι καταθέτες, επιχειρήσεις και νοικοκυριά για την προαγωγή επενδύσεων και την τόνωση της οικονομικής δραστηριότητας.
ΛΟΥΚΑ ΚΑΤΣΕΛΗ
ΑΝΕΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΕ ΗΘΟΣ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΕΡΓΟ ΑΣΚΗΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ
ΑΛΛΑ ΕΚΔΙΩΧΘΗΚΕ!!!ΑΡΝΟΥΜΕΝΗ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ -ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΠΡΟΤΑΣΟΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΗ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣhttp://aristerometopoanatropis.blogspot.gr/2015/03/blog-post_17.html

About Author

Connect with Me:

Leave a Reply

  • Theme Settings