Η Λούκα Κατσέλη παρουσίασε στις Βρυξέλλες το πρόγραμμα act4Greece

Το πρόγραμμα act4Greece, που αποτελεί την πρώτη πλατφόρμασυμμετοχικής χρηματοδότησης (crowdfunding) στην Ελλάδα, παρουσιάστηκε χθες στις Βρυξέλλες από την πρόεδρο του ΔΣ της Εθνικής Τράπεζας και του ΔΣ της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών Λούκα Κατσέλη.

Το πρόγραμμα act4Greece αποτελεί μια καινοτόμο πρωτοβουλία για την προώθηση της κοινωνικής και αναπτυξιακής τραπεζικής. Δίνει τη δυνατότητα συγκέντρωσης πόρων από κάθε ενδιαφερόμενο από όποια γωνιά του πλανήτη κι αν βρίσκεται, πόροι που στη συνέχεια διοχετεύονται σε συγκεκριμένα έργα που έχει ανάγκη η Ελληνική κοινωνία και ο Ελληνισμός.

Το act4Greece πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Εθνικής Τράπεζαςκαι τη στρατηγική συνεργασία με φορείς και ιδρύματα εγνωσμένου κύρους και προσφοράς, όπως το Ίδρυμα Ωνάση, το Κοινωφελές Ίδρυμα ΙωάννηΛάτση, το Ίδρυμα Μποδοσάκη, την Ελληνική Εθνική Επιτροπή για τηνUNESCO και το Ελληνικό Δίκτυο για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη.

Το πρόγραμμα καλύπτει έργα σε 7 άξονες: 1) πρόνοια, υγεία και αλληλεγγύη, 2) κοινωνική οικονομία και επιχειρηματικότητα, 3) πολιτισμός και πολιτιστική επιχειρηματικότητα, 4) νεανική και καινοτόμος επιχειρηματικότητα, 5) περιβάλλον και αειφορία, 6) έρευνα, εκπαίδευση και κατάρτιση και 7) αθλητικές δραστηριότητες.

 

Read more:http://www.emea.gr/%CE%B7-%CE%BB%CE%BF%CF%8D%CE%BA%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%AD%CE%BB%CE%B7-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%83%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B2%CF%81%CF%85%CE%BE%CE%AD/481636

About Author

Connect with Me:

Leave a Reply

  • Theme Settings