Στις Βρυξέλλες για την έκθεση για την Ανάπτυξη το 2015 η Λ. Κατσέλη Την Τετάρτη θα μιλήσει στο συνέδριο «Governance and Convergence in Europe»

Στις Bρυξέλλες για την παρουσίαση της Ευρωπαϊκής Έκθεσης για την Ανάπτυξη για το 2015 (European Report on Development – ERD 2015), μεταβαίνει τη Δευτέρα 4-5-15,  η πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Τράπεζας κυρία Λούκα Τ. Κατσέλη.

Θέμα της Ευρωπαϊκής Έκθεσης είναι η χρηματοδότηση της βιώσιμης ανάπτυξης σε παγκόσμιο επίπεδο και η διασύνδεσή της με τις δημόσιες πολιτικές.

Στην παρουσίαση της ERD 2015, στη σύνταξη της οποίας συμμετέχει η κυρία Κατσέλη ως επικεφαλής ερευνητικής ομάδας εκ μέρους του Πανεπιστημίου Αθηνών με τη συμμετοχή τεσσάρων ακόμη ιδρυμάτων από το εξωτερικό, θα λάβουν μέρος, μεταξύ άλλων, ο Επίτροπος της Ε.Ε. για θέματα Διεθνούς Συνεργασίας & Ανάπτυξης κ. Neven Mimica, ο Υπουργός Οικονομίας & Οικονομικών της Αιθιοπίας Dr Abraham Tekeste, ο αναπληρωτής διευθυντής του προγράμματος Διεθνούς Οικονομίας & Ανάπτυξης του Brooking Institutes Dr Homi Kharas, o επικεφαλής του ERD 2015 Dr Dirk Willem te Velde κ.α.

Την Τετάρτη, 6 Μαΐου 2015, η κυρία Κατσέλη θα μιλήσει για την οικονομική ολοκλήρωση και διακυβέρνηση στην Ευρώπη, στο συνέδριο το οποίο διοργανώνει το Université libre de Bruxelles (ULB) και έχει ως θέμα «Governance and Convergence in Europe».

Στο συνέδριο θα μιλήσουν, μεταξύ άλλων, ο Επίτροπος της Ε.Ε. κ. Pierre Moscovici, το μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κυρία Maria Joao Rodrigues, o πρώην Επίτροπος της Ε.Ε. κ. László Andor, o καθηγητής του ULB και senior fellow του Bruegel André Sapir κ.α.

About Author

Connect with Me:

Leave a Reply

  • Theme Settings